foto

Oliver Muirhead

  • nar. 29.5.1957 (60 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 William the Magnificent
2015 Window of Opportunity
2011 Son of Morning
Vánoční průvod (TV film)
Zamilovaní
2010 The Social Network
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
Vražedné pochybení (TV film)
2007 Alvin a Chipmunkové
Lovci pokladů: Kniha tajemství
2006 Garfield 2
2005 Finty Dicka a Jane
2004 Steamboy
2002 Man of the Year
2001 VIP 2 - Jack se vrací
2000 Beach Boys (TV film)
VIP: Velmi inteligentní primát
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Psí vévoda
1998 Winchell (TV film)
1997 Crowned and Dangerous (TV film)
Swimsuit: The Movie
1996 První rána
1993 Mlýnek na maso
1990 Bohatí muži, svobodné ženy (TV film)
1989 Ruce pryč od mé dcery
Tarzan na Manhattanu (TV film)
You Above All

TV seriály

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Nůž v zádech (S08E18)
2013 Super doktoři (TV seriál)
2012 Mr. Box Office (TV seriál)
The Beauty Inside (TV seriál)
2011 Jessie (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Poslední láhev (S03E10)
2009 Teorie velkého třesku (TV seriál)
Řešení po pirátsku (S03E04)
2008 The Secret Life of the American Teenager (TV seriál)
True Jacksonová (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Ztraceni (TV seriál)
Otazník (S02E21)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Jackie Chan Adventures (TV seriál)
The Brothers Garcia (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Prsten (S06E23)
1999 Movie Stars (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
1998 Oh Baby (TV seriál)
Příšerná kocovina (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Migo (TV seriál)
Perné dny (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1996 Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
Kenan & Kel (TV seriál) - herec, a.z.
Správná Susan (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Courthouse (TV seriál)
Hot Rod Dogs & Cool Car Cats (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
Maybe This Time (TV seriál)
Unhappily Ever After (TV seriál)
1994 Spiderman (TV seriál)
1993 Getting By (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál) - herec, a.z.
Living Single (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
Krok za krokem (TV seriál)
Man of the People (TV seriál)
Prince Valiant (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
Who's the Boss? (TV seriál)
1st & Ten (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1997 The Making of 'Speed 2: Cruise Control' (TV film)
1985 Průzkumník (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace