foto

Austin Trevor

  • nar. 7.10.1897
    Belfast, Irsko
  • zem. 22.1.1978 (80 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 The Alphabet Murders
1961 Den, kdy Země vzplanula
Konga
She Died Young (TV film)
The Court Martial of Major Keller
1959 Horrors of the Black Museum
Patálie kolem Gaillardie
1957 Dangerous Exile
King's Rhapsody (TV film)
Seven Waves Away
The Naked Truth
1956 Tons of Trouble
1955 To Paris with Love
1954 Father Brown
1952 Affairs of State (TV film)
1950 So Long at the Fair
Twelve Thousand (TV film)
1949 And So to Bed (TV film)
Her Excellency (TV film)
1948 Anna Karenina
Červené střevíčky
1947 The Merchant of Venice (TV film)
1946 Lisbon Story
1944 Champagne Charlie
Heaven Is Round the Corner
1943 The New Lot
1942 The Big Blockade
The Seventh Survivor
The Young Mr. Pitt
1940 Kdo s koho
Law and Disorder
Noční vlak do Mnichova
The Briggs Family
1939 Katharine and Petruchio (TV film)
Sbohem, pane Chips
The Followers (TV film)
The Lion Has Wings
The Pelican (TV film)
1938 Tobias and the Angel (TV film)
1937 Osudná cesta
Rytíř beze zbraně
1936 As You Like It
Dusty Ermine
La vie parisienne
Le vagabond bien-aimé
Parisian Life
Rembrandt
Sabotáž
The Beloved Vagabond
1935 Inside the Room
Mimi
The Silent Passenger
1934 Death at Broadcasting House
Lord Edgware Dies
The Broken Melody
1933 On Secret Service
1932 A Safe Proposition
The Chinese Puzzle
The Crooked Lady
1931 Alibi
Black Coffee
Night in Montmartre
The W Plan
1930 At the Villa Rose
Escape!
The Man from Chicago

TV seriály

1969 The First Churchills (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
World in Ferment (TV seriál)
1967 Sága rodu Forsytů (TV seriál)
1966 Foreign Affairs (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Poison Island (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1961 Frontier Drums (TV seriál)
The Escape of R.D.7 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 East End, West End (TV seriál)
Fair Game (TV seriál)
Private Investigator (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
Whack-O! (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
Quatermass II (TV seriál)
1952 Eight to a Bar (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1935 Royal Cavalcade

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace