foto

Hilde Krahl

  • nar. 10.1.1917
    Brod, Rakousko-Uhersko
  • zem. 28.6.1999 (82 let)
    Vídeň, Rakousko

Herecká filmografie

Filmy

1994 Irre von Chaillot, Die
1981 Savannah Bay (TV film)
Wunschloses Unglück
1980 Ein heiliger Abend (TV film)
1977 Begegnung im Herbst (TV film)
1976 Erben (TV film)
1973 Vier Fenster zum Garten (TV film)
1971 Aus Mangel an Beweisen (TV film)
Liliom (TV film)
1969 Duett im Zwielicht (TV film)
Liebe gegen Paragraphen (TV film)

Galerie (20)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace