foto

Kurt Heintel

  • nar. 24.11.1924
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 10.12.2002 (78 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Jedermann Remixed (TV film) - a.z.
1988 Der Vorhang fällt (TV film)
Die Lacher Macher (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
1985 Flucht ohne Ende (TV film)
1980 Die weiße Stadt (TV film)
Vor Sonnenuntergang (TV film)
1978 Eifersucht (TV film)
Sechs Personen suchen einen Autor (TV film)
1974 Rosmersholm (TV film)
Undine 74
Wienerinnen (TV film)
1972 À la guerre comme à la guerre
1971 Emilia Galotti (TV film)
Was weiß man denn... (TV film)
1970 Das Wort (TV film)
Jedermann (TV film)
Mit sich allein (TV film)
Rebell in der Soutane
1969 Der Bürger als Edelmann (TV film)
Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Schwabinger Vorstadtbrettl (TV film)
Troilus und Cressida (TV film)
1968 Der Kaufmann von Venedig (TV film)
1967 Brückenallee Nr. 3 (TV film)
Das schwedische Zündholz (TV film)
Leuchtfeuer (TV film)
1966 Komtesse Mizzi (TV film)
1965 Duell vor Sonnenuntergang
Judith (TV film)
1964 Hilfe, meine Braut klaut
Umbruch (TV film)
1963 Der Sittlichkeitsverbrecher
1962 Das Wunderkind Europas (TV film)
1961 Das Salzburger große Welttheater (TV film)
Die Spur der Leidenschaft (TV film)
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
Du holde Kunst - Szenen um Lieder von Franz Schubert (TV film)
In Ewigkeit Amen (TV film)
Jedermann
1959 Leihauslegende (TV film)
1958 Der veruntreute Himmel
Die selige Edwina Black (TV film)
1957 Der Jungfrauenkrieg
Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV film)
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Der Adler vom Velsatal
Glockengießer von Tirol, Der
Johannisnacht
Uns gefällt die Welt
1955 Das Lied der Hohen Tauern
Das Lied von Kaprun
Der Pfarrer von Kirchfeld
Die Försterbuben
Jednotka 08/15 - Ve vlasti
Solange du lebst
1954 Der rote Prinz
Sauerbruch - Das war mein Leben
1953 Das letzte Aufgebot
Der Klosterjäger
Die große Schuld
1952 Hannerl: Ich tanze mit Dir in den Himmel hinein
1951 Ďáblice
1949 Vagabunden

TV seriály

1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
Ringstraßenpalais (TV seriál)
1979 Kabarett zu den vier Jahreszeiten (TV seriál)
1975 Maghrebinische Geschichten (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky