foto

Lee Bryant

  • nar. 31.8.1945 (73 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 No Letting Go
2011 Svobodní se závazky
2006 Kauza CIA
Off the Black
2000 Fear of Fiction
1998 Svatý muž
1994 Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
1984 Deathmask
1982 Mysterious Two (TV film)
Připoutejte se, prosím! 2
1980 Připoutejte se, prosím!
1978 Lassie: A New Beginning (TV film)
1977 Kozoroh 1

TV seriály

2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poslední pomazání (S07E21)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Folly (S02E17)
2000 Ed (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
High & Low (S10E22)
1998 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Dáma nebo tygr (S02E22)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Survivor (S07E04)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Censure (S04E14)
1989 Lebkouni (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Lucie Arnaz Show, The (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Herbie, the Love Bug (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Me and Maxx (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Ted Knight Show, The (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace