foto

Adriana Torrebejano

  • nar. 3.11.1991 (28 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 La sombra de la ley
Mañana y siempre
2016 La madriguera

TV seriály

2019 Hospital Valle Norte (TV seriál)
2014 Ciega a citas (TV seriál)
2012 Con el culo al aire (TV seriál)
2011 Secreto de Puente Viejo, El (TV seriál)
2010 Tierra de lobos (TV seriál)
2009 Acusados (TV seriál)
De repente, los Gómez (TV seriál)
2008 Fuera de lugar (TV seriál)
Física o química (TV seriál)
2007 C.L.A. No somos ángeles (TV seriál)
2005 Abuela de verano (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky