foto

Lars Lundström

  • nar. 3.1.1965 (55 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Tusenbröder - Återkomsten
2004 Trable na druhou

TV seriály

2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Domen (S02E10)
Vid vägskälet (S02E09)
Striden (S02E06)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Donatorn (S02E02)
Virussmitta (S02E01)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
The Code (S01E10)
Heritage (S01E09)
Make Haste (S01E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Trable na druhou

TV seriály

2012 Skuteční lidé (TV seriál)
2005 Wallander (TV seriál)
2002 Tusenbröder (TV seriál)
1998 Pistvakt - en vintersaga (TV seriál)
1997 Pappas flicka (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2014 Skuteční lidé (TV seriál)
Domen (S02E10)
Vid vägskälet (S02E09)
Befriaren (S02E08)
další epizody (5)
2013 Skuteční lidé (TV seriál)
Familjebanden (S02E05)
Tjuven (S02E04)
Uppvaknandet (S02E03)
další epizody (5)
2012 Skuteční lidé (TV seriál)
The Code (S01E10)
Heritage (S01E09)
Make Haste (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky