foto

Sutton Roley

  • nar. 19.10.1922
    Belle Vernon, Pennsylvania, USA
  • zem. 3.3.2007 (84 let)
    Chesapeake, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1975 Satan's Triangle (TV film)
1974 Chosen Survivors
1973 Snatched (TV film)
1972 Loners, The
1971 Sweet, Sweet Rachel (TV film)
1968 How to Steal the World

TV seriály

1990 Stíny nad LA (TV seriál)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
Contender, The (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Curse of Dracula, The (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Lucan (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
Switch (TV seriál)
1974 Kodiak (TV seriál)
Movin' On (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Heroic Mission (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Saints and Sinners (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Target (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
1957 Harbor Command (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Men of Annapolis (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1984 Airwolf (TV seriál)
1957 Men of Annapolis (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1958 Target (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace