foto

Hank Stohl

  • nar. 1.7.1927
    Bridgeport, Connecticut, USA
  • zem. 15.12.2008 (81 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Ďábelská lest
1985 Vládce Central Parku (TV film)
1979 Beggarman, Thief (TV film)
1977 Kozoroh 1
1976 Drive-In
Loneliest Runner, The (TV film)
1975 Funny Lady
Satan's Triangle (TV film)
1974 Odborník na banky
1972 Un homme est mort

TV seriály

1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1979 Delta House (TV seriál)
1978 Project U.F.O. (TV seriál)
1977 Man from Atlantis (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
The Quest (TV seriál)
1975 S.W.A.T. (TV seriál)
Starsky a Hutch (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Pilot Error (S02E03)
The Last of the Fourth of Julys (S01E10)
1973 Harry O (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1959 The Detectives (TV seriál)
1958 The Rifleman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky