foto

M. Elizabeth Hughes

  • nar. 21.11.1983 (37 let)
    Valdosta, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Dead Herring

TV seriály

2007 The Guild (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2019 Miss Virginia
2018 Happy Anniversary
2017 Den přítelkyň
2016 Domain
2013 Miss Dial
2012 Dead Herring
2009 Herpes Boy

TV seriály

2011 Husbands (TV seriál)

Dokumentární

2019 Lorena (TV seriál)
The Cycle of Abuse (E04)
An Irresistible Impulse (E03)
A Woman In Trouble (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky