foto

Hans Henrik Clemensen

  • nar. 4.10.1948 (72 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Vores mand i Amerika
2017 Aminas breve
2016 Anti
2015 Idealista
2014 Zabijáci
2013 Tarok
Vykonavatel (TV film)
2012 Bewilderbeast
2011 Dirch
ID:A
2009 Láska a zběsilost
Spi, děťátko, spi
Superbrácha
2008 A Viking Saga
Oddělené světy
Plamen a Citron
Věčné okamžiky Marie Larssonové
2007 Mladá léta Erika Nietzscheho
2005 Obviněný
2004 Nechte maličkých...
Tid til forandring
2002 Otevřená srdce
1999 Din for altid
1998 Idioti
1996 Portland
1995 Sort hjerte
1993 Det forsømte forår
1989 Dansen med Regitze
1988 Guldregn
1986 Flamberede hjerter
1983 Koks i kulissen
1975 Ta' det som en mand, frue!

TV seriály

2020 Efterforskningen (TV seriál)
In dubio pre reo (E06)
Et helt menneske (E05)
1280 meter (E04)
další epizody (6)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Mercur (TV seriál)
2016 Špinavý byznys (TV seriál)
2013 Dicte (TV seriál)
Selvrisiko - del 1 (S01E03)
2011 Vláda (TV seriál)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – první část (S02E07)
2009 Livvagterne (TV seriál)
Lulu & Leon (TV seriál)
Lærkevej (TV seriál)
Muži z Blekingegade (TV seriál)
2007 Forestillinger (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 16 (S01E16)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
1998 Hjerteflimmer (TV seriál)
1997 Strisser på Samsø (TV seriál)
Taxa (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1987 Nana (TV seriál)
1975 Kim & Co. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky