foto

William El-Gardi

  • nar. 1978
    Chartúm, Súdán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hologram pro krále
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2010 To the Marriage of True Minds
Čtyři lvi
2007 Saddam's Tribe (TV film)
The Last Flight to Kuwait (TV film)
2004 Bratři
Get the Picture
Špinavá válka (TV film)

TV seriály

2016 Tutanchamon (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2015 Bez hranic (TV seriál)
Recoil (S03E05)
2014 Tyran (TV seriál)
Seznamte se s novým šéfem (S01E08)
Co svět potřebuje teď (S01E06)
Strážce bratra svého (S01E03)
další epizody (5)
2011 Vláda (TV seriál)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – první část (S02E07)
2007 The Whistleblowers (TV seriál)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 7 (S03E07)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2003 Dny, které otřásly světem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace