foto

Andrew Wilder

  • nar. 19.8.1974 (44 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 F.B.I. (TV seriál)
Apex (S01E17)
2018 F.B.I. (TV seriál)
The Armorer's Faith (S01E10)
Prey (S01E03)
2017 The Flash (TV seriál)
The Wrath of Savitar (S03E15)
2016 Tajnosti a lži (TV seriál)
The Brother (S02E09)
The Detective (S02E04)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Syn (S01E08)
Poměr (S01E03)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Untethered (E09)
Insomnia (E08)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Bostonský smrťák (S04E18)
2008 Myšlenky zločince (TV seriál)
Vlastně normální (S04E11)
Minimální ztráta (S04E03)
Sloní paměť (S03E16)
2007 Myšlenky zločince (TV seriál)
Lucky (S03E08)
Pochyby (S03E01)
Není cesty ven (2. část) (S02E23)
další epizody (13)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Profilování profilera (S02E12)
Sex, narození, smrt (S02E11)
Poučné lekce (S02E10)
další epizody (23)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Krvavý hlad (S01E11)
Populární děti (S01E10)
Vyšinutý (S01E09)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace