foto

Kotomi Kjóno

  • nar. 18.10.1978 (41 let)
    Fukujama, Hirošima, Honšú, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Omiya-san 2014 (TV film)
2013 Koi Suru Ivu (TV film)
2012 Hanayome (TV film)
Kuroneko Rúší
Náš domov
Rindžó gekidžóban
2011 Saisei kjorjú (TV film)
Šikei kidžun (TV film)
2010 Fukusuke (TV film)
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 53 (TV film)
Okásan no saigo no ičiniči (TV film)
2009 Kikotsu no Hanketsu (TV film)
2008 Sakura no sono
2007 Maiko haan!
Mayu: Kokoro no hoši
2005 Hakusen Nagashi Saishusho ~Yume Miru Goro wo Sugitemo (TV film)
Misora Hibari tandžó monogatari: Odeko to odeko ga bucukatte (TV film)
Ooku (TV film)
Takeshis'
2003 9 Souls
Hakusen Nagashi ~Nijuugo-sai (TV film)
Shomuni Forever (TV film)
Time Limit (TV film)
2002 Big Money
2001 Gakkō no kaidan: Mononoke supesharu (TV film)
Hakusen Nagashi ~Tabidachi no Uta (TV film)
2000 Shomuni Special 2 (TV film)
1999 Hakusen Nagashi hatachi no kaze (TV film)
Messengers
1998 Shomuni Special 1 (TV film)
1997 Baunsu ko gaurusu
Hakusen nagashi 19 no haru (TV film)
Yume no ginga
1995 Toki no kagajaki

TV seriály

2014 Jošiwara uradošin (TV seriál)
Kumogiri Nizaemon 2 (TV seriál)
Nazo no Tenkosei (TV seriál)
2013 Goen Hunter (TV seriál)
Haitacusaretai watašitači (TV seriál)
Kumokiri Nizaemon (TV seriál)
2011 Kiri ni sumu akuma (TV seriál)
Tsukahara bokuden (TV seriál)
2010 Hancho - Jinnansho Azumihan Season 3 (TV seriál)
Rindžó 2 (TV seriál)
2009 Kasouken no Onna (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
2008 Dandan (TV seriál)
2007 Kuitan 2 (TV seriál)
2006 Desuyone (TV seriál)
Kuitan (TV seriál)
2005 Kikujiro to Saki 2 (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2004 Ičiban taisecu na déto: Tókjó no sora Šanghai no jume (TV seriál)
Ooku Dai-isho (TV seriál)
Suna no utsuwa (TV seriál)
2003 Kao (TV seriál)
Kikujiro and Saki (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
Shomuni Final (TV seriál)
2001 Sayônara, Ozu-sensei (TV seriál)
2000 Hensyuo (TV seriál)
Shomuni 2 (TV seriál)
1999 Kyukyu Hato Chiryoshitsu (TV seriál)
Peach na Kankei (TV seriál)
Ringu: saišúšó (TV seriál)
1998 Kekkon zenya (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
Tabuloido (TV seriál)
1997 Meitantei Hokenshitsu no Obasan (TV seriál)
1996 Hakusen nagaši (TV seriál)
Jami no Purple Eye (TV seriál)
1995 Bokura ni Ai wo! (TV seriál)
Station (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Waratte iitomo! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky