foto

Dietmar Jacobs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 Locker bleiben (TV film)

TV seriály

2017 Frau Temme sucht das Glück (TV seriál)
Der Bruch (E04)
Alles nach Plan (E03)
Alles Gute kommt von oben (E01)
2015 Ellerbeck (TV seriál)
2014 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Frites speciaal (S03E08)
Der letzte Vorhang (S03E04)
2012 Vraždy mezi muškáty (TV seriál)
Das nennt man Camping (S02E10)
Waldhaus Amore (S02E07)
Und ewig singt das Blaukehlchen (S02E03)
2009 Der kleine Mann (TV seriál)
2007 Das iTeam - Die Jungs an der Maus (TV seriál)
Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich (TV seriál)
2005 Nicht von dieser Welt (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
2004 Halt durch, Paul! (TV seriál)
Stromberg (TV seriál)
Typisch Mann! (TV seriál)
2002 Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
Die Hinterbänkler (TV seriál)
Trautes Heim (TV seriál)
2001 Powder Park (TV seriál)
1997 Das Amt (TV seriál)
Die Camper (TV seriál)

TV pořady

2009 heute-show (TV pořad)
2008 Jürgen Becker: Der dritte Bildungsweg (TV pořad)
2001 Stratmanns - Jupps Kneipentheater im Pott (TV pořad)
2000 3satfestival (TV pořad)
1988 Mitternachtsspitzen (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Das Amt (TV seriál)

Producentská filmografie

TV pořady

1988 Mitternachtsspitzen (TV pořad)

Host

TV pořady

1988 Mitternachtsspitzen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky