foto

Clive Francis

  • nar. 26.6.1946 (74 let)
    Eastbourne, Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Státní tajemství
2016 Ztracené město Z
2014 Mr. Turner
2005 Poslední kat
2003 Reversals (TV film)
2000 Zeměpisná délka (TV film)
1996 Giving Tongue (TV film)
1995 Plant, The (TV film)
1994 Běsnící spravedlnost (TV film)
Sharpova rota (TV film)
1987 Hand in Glove (TV film)
1984 Amy (TV film)
1980 Rear Column, The (TV film)
1978 Jak se vám líbí (TV film)
Saturday, Sunday, Monday (TV film)
1976 Caesar a Kleopatra (TV film)
1974 The Gathering Storm (TV film)
1971 Girl Stroke Boy
Mechanický pomeranč
Villain
1970 The Man Who Had Power Over Women
1968 Inspektor Clouseau

TV seriály

2017 Koruna (TV seriál)
Vergangenheit (S02E06)
Lisabon (S02E03)
Nedopatření (S02E01)
2016 Koruna (TV seriál)
Scientia potentia est (S01E07)
Kouř a zrcadla (S01E05)
Vyšší moc (S01E04)
další epizody (6)
2014 The Missing (TV seriál)
2011 Moje rodina (TV seriál)
Susan na pranýři (S11E03)
2009 Královna (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Lovci pokladů (TV seriál)
Kříž krále Artuše (S03E17)
1994 Anna Lee (TV seriál)
Wycliffe (TV seriál)
1993 10 Percenters, The (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
Lipstick on Your Collar (TV seriál)
1990 The Piglet Files (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
May to December (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Jistě, pane premiére (TV seriál)
Vítězství demokracie (S01E06)
Návrat Sherlocka Holmese (TV seriál)
Ohyzdný žebrák (S01E05)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Mr. Palfrey of Westminster (TV seriál)
Vzdálené vrcholky hor (TV seriál)
1983 Ženatý muž (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
1978 Enemy at the Door (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
Ten from the Twenties (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Sense and Sensibility (TV seriál)
The Ten Commandments (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
1969 Dear Mother... ...Love Albert (TV seriál)
ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
The Liver Birds (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
Middlemarch (TV seriál)
Strange Report (TV seriál)
The ITV Play (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

2012 Great West End Theatres
1997 In Search of Hamlet (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky