foto

Martyn Sanderson

  • nar. 24.2.1938
    Granity, Nový Zéland
  • zem. 14.10.2009 (71 let)
    Otaki, Manawatu, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Flying Fox in a Freedom Tree
1984 Heart of the Stag
Pallet on the Floor
1978 Solo
1977 Wild Man

TV seriály

1986 Seekers (TV seriál)
1968 Skippy (TV seriál)
1967 Contrabandits (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace