foto

John Cygan

  • nar. 27.4.1954
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.5.2017 (63 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Mimoni
V hlavě
2014 Historická pětistovka
2013 Já, padouch 2
Univerzita pro příšerky
2012 Lorax
Partysaurus Rex
2011 Krátké příběhy hraček
2010 Burák na Měsíci
Superman/Batman: Apokalypsa
Toy Story 3: Příběh hraček
2009 Bourák Burák
Vzhůru do oblak
Zataženo, občas trakaře
2008 Horton
UFO: Úplně fantastické odhalení
VALL-I
2007 Divoké vlny
2006 (Ne)šťastně až na věky
Doba ledová 2: Obleva
2005 Leo the Lion
2002 Planeta pokladů
1992 Crow's Nest

TV seriály

2013 Autogrotesky: Povídačky z Kardanové lhoty (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Budoucnost rodu Dunphyů (S04E19)
2012 Halo 4 - film (TV seriál)
2010 A Good Knight's Quest (TV seriál)
2009 Normálka (TV seriál)
2008 Cars Toon: Burákovy povídačky (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Krev (S02E03)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1992 Bob (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2004 Breaking In

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace