foto

Susie Singer Carter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 My Mom and the Girl
2007 Bratz
2002 Out of These Rooms
1998 Vražedná touha
1997 Sex v L.A. (TV film)
1995 In the Line of Duty: Kidnapped (TV film)
1994 Když propukne peklo
Nebezpečné místo
Síla
1993 Volný pád

TV seriály

1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Born Tomorrow (S03E18)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Columbo a vražda rockové hvězdy (S10E03)
1990 They Came from Outer Space (TV seriál)
1986 Perfect Strangers (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 My Mom and the Girl

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 My Mom and the Girl

Producentská filmografie

Filmy

2016 My Mom and the Girl

Host

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace