foto

Stephen Marsh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Lucky Stiff
2013 Vánoce v Conway (TV film)
Změna k lepšímu (TV film)
2011 William a Kate (TV film)
2008 Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona (TV film)
2007 Demons (TV film)
2004 Paradise (TV film)
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
Sesame Street: 4-D Movie Magic
1999 Muppeti z vesmíru
Očistec (TV film)
V zajetí rocku (TV film)
1997 Král džungle
1996 Blázniví fandové
1995 Truman (TV film)
1994 Vzpoura na Wounded Knee (TV film)
1993 Kokosy na sněhu
1992 Citizen Cohn (TV film)
Risk
1991 Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela
1989 Vánoční prázdniny
1988 Big Top Pee-wee
Sedmé znamení
1987 Nesmělí lidé
1986 Pod nátlakem (TV film)
Rodný syn
1985 Anděl se mstí
Splašený vlak

TV seriály

2016 Mercy Street (TV seriál)
2014 Chasing Life (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2009 The Philanthropist (TV seriál)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Reunion (S02E08)
Fitna (S02E07)
School (S02E06)
další epizody (8)
2005 V utajení (TV seriál)
Youmud Din (S01E10)
Hijack (S01E09)
Intramural (S01E08)
další epizody (9)
1995 Sama proti osudu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2011 William a Kate (TV film)
1975 Eskimo Nell

TV seriály

1974 Father Brown (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace