foto

Débora Falabella

  • nar. 22.2.1979 (41 let)
    Belo Horizonte, Minas Gerais, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Depois a Louca Sou Eu
2018 Todo Clichê do Amor
2016 O Filho Eterno
2011 Meu Pais

TV seriály

2019 Aruanas (TV seriál)
Vítimas Digitais (TV seriál)
2017 A Força do Querer (TV seriál)
2016 Nada Será Como Antes (TV seriál)
2014 Dupla Identidade (TV seriál)
2012 Avenida Brasil (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky