foto

Gavin Mitchell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Country at Heart (TV film)
Romance Retreat (TV film)
2018 Entertaining Christmas (TV film)
2017 High-Rise Rescue
2016 Love's Complicated (TV film)
Sound of Christmas (TV film)
2015 Christmas Incorporated (TV film)
Merry Matrimony (TV film)
2014 Best Christmas Party Ever (TV film)
The Christmas Parade (TV film)
The Hazing Secret (TV film)
2013 A Very Merry Mix-Up (TV film)
Christmas Star (TV film)
Finding Christmas (TV film)
Retornado
The Twelve Trees of Christmas (TV film)
Vražedné vztahy (TV film)
2012 Aladdin a lampa smrti (TV film)
Baby's First Christmas (TV film)
Christmas Song (TV film)
Come Dance with Me (TV film)
Mařenka, přemožitelka čarodějnic (TV film)
Officer and a Murderer, An (TV film)
Souboj bájných tvorů (TV film)
Whiskey Business (TV film)
2011 Christmas Magic (TV film)
Committed (TV film)
Jmelí nad Manhattanem (TV film)
Vánoční kauza (TV film)
2010 Cancel Christmas (TV film)
Red: Werewolf Hunter (TV film)
Santův převlek (TV film)
The Town Christmas Forgot (TV film)
Válka blogerek (TV film)
Štěstí jménem Lucky (TV film)
2007 Lies and Crimes (TV film)
Savage Planet (TV film)
Still Small Voices (TV film)
They Come Back (TV film)
2006 The Wives He Forgot (TV film)
2004 Dotyk růžové
2003 Jasperský lynč (TV film)
2002 10,000 Black Men Named George (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Dělej, že ji nevidíš (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Neznáme se odněkud? (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Patříš jen mně (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Po celém městě (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Šťastný den (TV film)
2001 Bermudský trojúhelník (TV film)
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Má rád hudbu, rád tančí (TV film)
2000 Code Name Phoenix (TV film)
Na nejisté půdě (TV film)
Santa kdo? (TV film)
1999 Sabotáž
Skutečně vražda? (TV film)
1998 Zemětřesení v New Yorku (TV film)
1992 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV film)
Náhodný svědek (TV film)
1987 Vražda podle předlohy (TV film)
1983 Terry Fox Story, The (TV film)

TV seriály

2013 Time Tremors (TV seriál)
2009 Valemont (TV seriál)
2008 ZOS: Zone of Separation (TV seriál)
2003 Tarzan (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1988 Válka světů (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1999 Sabotáž
1998 Zemětřesení v New Yorku (TV film)

TV seriály

1997 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Vengeance of Rumina (S01E22)
The Isle of Bliss (S01E21)
The Siren's Song (S01E20)
další epizody (10)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
The Village Vanishes (S01E12)
The Prince Who Wasn't (S01E11)
Conundrum (S01E10)
další epizody (12)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky