foto

Martin Haas

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1997 Místo činu: Frankfurt - Hra na smrt (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Soví hrad (TV film)
1996 Ärzte: Schattenzone (TV film)
1995 Místo činu: Frankfurt - Vražda na objednávku (TV film)
1994 Místo činu: Frankfurt - Vražda na parkovišti (TV film)
Ärzte: Nachtrunden (TV film)
1992 Liebesreise (TV film)
1991 Tatort - Rikki (TV film)

TV seriály

1994 Ärzte (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky