foto

Ely Mennin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Autorka smrti (TV film)
2015 Babysitter's Black Book (TV film)
2014 Dej mi své dítě
Lucky Dog
Osud mé dcery (TV film)
2013 Smrtelná pomsta (TV film)
To je moje dítě (TV film)
2012 A Golden Christmas 3 (TV film)
Nebezpečný podnájemník
Smrtelná spravedlnost (TV film)
The Dog Who Saved the Holidays (TV film)
Vánoce s Hvězdou (TV film)

TV seriály

2020 Bull (TV seriál)
Behind the Ivy (S04E12)
2019 Bull (TV seriál)
The Flying Carpet (S04E09)
Into the Mystic (S04E06)
When the Rains Came (S03E21)
další epizody (6)
2018 Bull (TV seriál)
Separation (S03E09)
Fool Me Twice (S03E06)
Excessive Force (S03E03)
další epizody (5)

Dokumentární

2012 Shift of the Ages

TV pořady

2015 Sruby na počkání (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2009 The Waterhole

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky