foto

John Duffy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2015 Bod zlomu
Stanistan (TV film)
2010 Posedlá zlem (TV film)
2005 Murder Book (TV film)
2004 Klub zneuctěných (TV film)
Pomsta ženy středního věku (TV film)
2003 Then Came Jones (TV film)
2001 Žabí princ v New Yorku (TV film)
2000 Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
Satanova vyšší dívčí (TV film)
1999 Show Patty Dukeové (TV film)
Traffic (TV film)
V zajetí rocku (TV film)
1998 Glory, Glory (TV film)
The Temptations (TV film)
Už na tebe čekám (TV film)
1997 Krev na koruně (TV film)
Turbulence
1995 Shame II: The Secret (TV film)
She Fought Alone (TV film)
1994 Bílá míle (TV film)
Someone She Knows (TV film)
1993 There Are No Children Here (TV film)
1991 Silent Motive (TV film)
The Brotherhood (TV film)
1990 Anděl smrti (TV film)
Velké tažení (TV film)
1985 Stitches
1981 Woman Inside, The

TV seriály

2020 Manhunt (TV seriál)
Open Season (S02E10)
Eric (S02E07)
Run Rudolph Run (S02E04)
další epizody (4)
2018 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Father Thing (E10)
Safe & Sound (E09)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Reluctant Taxidermist (S02E07)
2017 Sneaky Pete (TV seriál)
The Fury (S01E04)
Ray Donovan (TV seriál)
Dogwalker (S05E03)
2016 Spark (TV seriál)
2014 Rush (TV seriál)
Bitter Sweet Symphony (E10)
You Spin Me Round (E06)
Don't Ask Me Why (E02)
Salem (TV seriál)
Stav ohrožení (TV seriál)
2012 Doktorka podsvětí (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
Finale (S02E13)
Force Majeure (S02E12)
Borderline (S02E11)
další epizody (6)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2010 Lidský terč (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2009 Zvíře (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a konec 1/2 (S08E15)
Pan Monk svědkem na svatbě (S08E13)
Pan Monk a pes (S08E11)
další epizody (11)
2008 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk je zhypnotizován (S07E08)
Pan Monk se zamiluje (S07E06)
Pan Monk dostává loterijní horečku (S07E03)
další epizody (7)
2007 Virgin of Akron, Ohio, The (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk nemůže v noci spát (S06E09)
Pan Monk a nesprávný člověk (S06E08)
Pan Monk a odvážlivec (S06E07)
další epizody (5)
2006 Waterfront (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
The One (S01E22)
The Vanishing (S01E20)
Demon Child (S01E17)
další epizody (4)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
Ghost Bride (S01E10)
Homecoming (S01E06)
Mended Hearts (S01E04)
další epizody (4)
2004 Traffic (TV seriál)
2002 Corsairs (TV seriál)
For the People (TV seriál)
1997 Cracker (TV seriál)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
1993 Sirény (TV seriál)
Superman (TV seriál)
Nový Superman (S01E01)
1992 Křižovatky (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1989 Snoops (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)
Notes from the Underground (S01E02)
Pilot (S01E01)

Dokumentární

2020 Kosmos: Možné světy (TV seriál)
Stíny zapomenutých předků (E13)
Sedm zázraků nového světa (E12)
Dozrání antropocénu (E11)
další epizody (13)
2014 Kosmos - časoprostorová odysea (TV seriál)
Nebát se tmy (E13)
Svobodný svět (E12)
Nesmrtelní (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky