foto

Hidekazu Nagae

  • nar. 9.9.1958 (60 let)
    Seto, prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nindžani sandžó! Mirai e no tatakai
Oh! Father
2012 Kóun no cubo Good Fortune
2011 GANTZ: Perfect Answer
Tenši cukinuke rokučóme
2010 GANTZ
2009 General Rouge no gaisen
Toši densecu sepia (TV film)
2008 After School
Nikutai no Mon (TV film)
Odaiba Tantei Shuchishin Hexagon Satsujin Jiken (TV film)
2007 Hissatsu Shigotonin 2007 (TV film)
Kêtai Deka the movie 2 - Ishikawa Goemon ichizoku no inbô - kettô! Gorugoda-no-mori
The Yakiniku Movie: Bulgogi
Tomie vs Tomie
2005 Veronica wa šinu koto ni šita
2004 Paato-taimu tantei 2 (TV film)
2002 Bom!
Keimusho no naka
2000 Inoči no umi
1998 Fujadžó
1997 Hakusen nagashi 19 no haru (TV film)
1994 Meitantei Akeči Kogoró: Džigoku no dókeši (TV film)
Tenši no harawata: Akai senkó
1991 Bakumacu džúdžóden
1990 Bakajaró! 3: Henna jacura
Isan sózoku
1988 Dogura magura
Marusa no onna II
Matamata abunai deka
1987 Too Much
1984 Pohřeb
1981 Gekkó kamen

TV seriály

2016 Contrail ~ Tsumi to Koi (TV seriál)
Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Seirei no Moribito (TV seriál)
Toto néčan (TV seriál)
2015 Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
2013 Vampire Heaven (TV seriál)
2012 Kodoku no gourmet 2 (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
2011 Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
Karyu no Utage (TV seriál)
Onmitsu Happyaku Yacho (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
2010 Kinoshita buchô to boku (TV seriál)
Reinórjokuša Odagiri Kjóko no uso (TV seriál)
Uchû inu daisensô (TV seriál)
2009 Hyoryu Net Cafe (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
2008 Ejison no haha (TV seriál)
Salaryman Kintaro (TV seriál)
2007 Šikaku ukeoinin (TV seriál)
2006 Saijúki (TV seriál)
2005 Densha otoko (TV seriál)
Haruka 17 (TV seriál)
2004 Gekidan Engimono (TV seriál)
2003 Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
2002 Trick 2 (TV seriál)
2001 Kasouken no Onna 3 (TV seriál)
2000 Bus Stop (TV seriál)
1999 Keizoku (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1998 Kira kira hikaru (TV seriál)
Seikimatsu no uta (TV seriál)
1997 Psychometrer Eiji (TV seriál)
1996 Hideyoshi (TV seriál)
1995 Gokenin Zankuró (TV seriál)
Help! (TV seriál)
Kindaichi Shonen no Jikenbo (TV seriál)
1991 Taiheiki (TV seriál)
1989 Širatori Reiko de gozaimasu! (TV seriál)
1985 Gegege no Kitarou (TV seriál)
1984 Mijamoto Musaši (TV seriál)
1979 Seibu keisatsu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace