foto

Scott Clausen

  • nar. 8.5.1974 (46 let)
    Hollywood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Monster High: The Great Scarrier Reef
2015 Řidičák snadno a rychle (TV film)
2013 Jacked Up (TV film)
Vánoční lov (TV film)
2010 It Takes a Village (TV film)
2002 Nanosonda
2000 Dokonalost mysli

TV seriály

2020 Team Kaylie (TV seriál)
Most přes dceřinu minulost (E20)
Informační šum (E19)
Kočičí rande (E18)
další epizody (9)
2019 Team Kaylie (TV seriál)
Veselé Konradové! (E11)
Houpačka a nepořádek (E10)
Večírkový papárazi (E09)
další epizody (11)
2016 Bizaardvark (TV seriál)
2014 Nicky, Ricky, Dicky a Dawn (TV seriál)
2013 Sean Saves the World (TV seriál)
2011 So Random! (TV seriál)
2010 Ted a spol. (TV seriál)
Honba za pokladem (S02E13)
Lež má krátké nohy (S02E12)
Kšefty se smrtí (S02E11)
další epizody (9)
2009 Sonny ve velkém světě (TV seriál)
Ted a spol. (TV seriál)
Osobní život do práce nepatří (S02E04)
Bitva o žárovku (S02E03)
Právnička, Lemur a malá špionka (S02E02)
další epizody (15)
Zeke a Luther (TV seriál)
2007 Cory in the House (TV seriál)
2006 Four Kings (TV seriál)
Black Widow's Lair (E13)
Lobby Girl (E12)
Check, Please! (E11)
další epizody (13)
Happy Hour (TV seriál)
2004 Drake a Josh (TV seriál)
Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2002 Co mám na tobě ráda (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Less Than Perfect (TV seriál)
Rerun Show, The (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
1998 The Hughleys (TV seriál)

Dokumentární

2007 Diagnózy X (TV seriál)

TV pořady

2007 Pánská místnost (TV pořad)
2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)
1994 All That (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky