foto

Daidžiró Kawaoka

  • nar. 14.3.1978 (42 let)
    Higašisumijoši, Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jamikin real game
2016 Death Forest 4
Death Forest 5
Tamio spin off (TV film)
2015 Death Forest 2
Death Forest 3
Shinsengumi Obu Za Deddo
2014 Death Forest
Real džinró game: Senricu no crash room
2011 Forgotten Dreams
Koitanibaši
2010 Darling wa Gaikokujin
Kamen Raidā × Kamen Raidā: Daburu ando Dikeido Mūbī Taisen Nisenjū
Za rasuto messeji: Umizaru
2009 Kyou Kara Hitman
Ring of Gundam
2008 Gachi bôi
Šórin šódžo
2007 Kudo Shinichi no Fukkatsu! Kuro no Soshiki to no Taiketsu (TV film)
Muninka hoikuen Kabukičó Hijokogumi!
Muninka hoikuen Kabukičó Zoku Hijokogumi!
2006 Have a Nice Day
Udon
2005 Samâ taimumashin burûsu
2004 Otousan no bakkudoroppu
Supêsu porisu
2000 19
Boogiepop wa Warawanai: Boogiepop and Others
Kimi no Te ga Sasayaite Iru (TV film)
1998 Open House
Rakuen eno hashi (TV film)
1997 Beach Boys Special (TV film)

TV seriály

2015 Hamon (TV seriál)
Hanamoju (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
2012 Koisuru Hae Onna (TV seriál)
Soup Curry (TV seriál)
2011 Carnation (TV seriál)
2010 Rjómaden (TV seriál)
2009 Kamen Rider Decade (TV seriál)
2008 Kētai sōsakan 7 (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
Sengoku džieitai (TV seriál)
Sweets Dream (TV seriál)
2005 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
2003 Teru teru kazoku (TV seriál)
2002 Wedding Planner (TV seriál)
2001 Good Combination (TV seriál)
2000 Kasouken no Onna (TV seriál)
1999 Keizoku (TV seriál)
Semi-Double (TV seriál)
1998 Akimahende (TV seriál)
Boy Hunt (TV seriál)
With Love (TV seriál)
1997 Beach Boys (TV seriál)
Saigo no Koi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky