foto

Haruna Kondó

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Hero
Hero: Special (TV film)
2012 Rakugo eiga
Tabakoi - tabako de hajimaru koi monogatari
2011 Inu to anata no monogatari: Inu no eiga
2009 Goro's Bar (TV film)
2008 Jun kissa Isobe
2007 Quiet room ni jókoso

TV seriály

2018 Seigi no Se (TV seriál)
2015 Dr. Rintaró (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
2013 Pin to Kona (TV seriál)
2009 Ketsuekigata betsu onna ga kekkon suru hôhô (TV seriál)
2006 Lion Maru G (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky