foto

Steve Solomos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2016 Ledová vášeň (TV film)
Love's Complicated (TV film)
Valentine Ever After (TV film)
2015 A Wish Come True (TV film)
Last Chance for Christmas (TV film)
Lead with Your Heart (TV film)
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV film)
Popelka naruby (TV film)
Santovo tajemství (TV film)
2013 Christmas with Tucker (TV film)
Kouzelný Valentýn (TV film)
Star Spangled Banners (TV film)
Zase doma (TV film)
2011 Change of Plans (TV film)
Desperately Seeking Santa (TV film)
Jistá oběť (TV film)
Salem Falls (TV film)
2010 Dívka z divočiny (TV film)
Nebezpečná láska (TV film)
The Night Before the Night Before Christmas (TV film)
2009 Dej šanci lásce (TV film)
Unstable (TV film)
2008 Accidental Friendship (TV film)
Nezlomná pouta (TV film)
Production Office
2007 Curse of the Iron Mask (TV film)
Já, mé druhé já a zase já (TV film)
Nature of the Beast (TV film)
Vzkaz (TV film)
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
Gurmánská láska (TV film)
2003 Zombie Beach Party

TV seriály

2016 Eyewitness (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Production Office

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Production Office

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace