foto

Holly Valance

  • nar. 11.5.1983 (37 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Krásna herečka a speváčka Holly Rachel Valance sa narodila 11.5.1983 v Melbourne v Austrálii, kde vyrastala s rodičmi a dvoma sestrami. Svoje krásne telo zúžitkovala mnohokrát aj v modelingu. Nemá toho síce ešte za sebou z herectva veľa, ale ako speváčka je známejšia a má na konte už viac ako 25 piesní. Debutovala singlom KISS KISS.

Pred kamerou sa prvýkrát objavila v seriáli NEIGHBOURS, za ktorý bola aj nominovaná na cenu Logie. Celkovo sme ju mohli vidieť skôr v seriáloch. Objavila sa v populárnych detektívnych seriách CSI, konkrétne v CSI: MIAMI a CSI: NEW YORK. Ďalej si zahrala v komediálnom seriáli VINCENTOV SVET (2004) a účinkovala aj v trochu vážnejšom seriáli s väzenského prostredia PRISON BREAK (2005).

V roku 2006 si konečne zahrala aj v dvoch celevečerných snímkach. Spolu s Paris Hiltonovou, Sarah Carterovou a Carmen Electrou to bolo v komédii TRHNI SI! Ale doposiaľ určite jej najznámejšou rolou bola zlodejka a nájomná vrahyňa Christie vo filme DOA: NA ŽIVOT A NA SMRŤ, kde si opäť zahrala so Sarah Carterovou, ale aj Jaime Presslyovou, alebo Ericom Robertsom. Holly si tu zahrala jednu z hlavných úloh.

V súčastnosti účinkuje v našich krajoch nie príliš známom seriáli MOONLIGHT, ale omnoho dôležitejšia úloha ju čaká v akčnej snímke Pierra Morela (OKRSOK 13) TAKEN (2008), kde si okrem iného Holly zahrá aj s Liamom Neesonom a Famke Janssenovou. O mladej austrálčanke ešte rozhodne budeme počuť, či už v súvislosti s filmom alebo hudbou.

. "LaciLC" .

Herecká filmografie

Filmy

2015 Red Herring
2011 Big Mamma's Boy
Naše máma Georgia
2010 Luster
2009 Neuvěřitelná láska
2008 96 hodin
2006 DOA: Na život a na smrt
Trhni si!

TV seriály

2010 Slečna Marplová (TV seriál)
Plavý kůň (S05E01)
2008 Valentine (TV seriál)
2007 Za svitu měsíce (TV seriál)
B.C. (E06)
Žralok (TV seriál)
Every Breath You Take (S02E10)
2006 Útěk z vězení (TV seriál) - herec, a.z.
Bolshoi Booze (S02E11) - a.z.
Mínus jeden (S02E04)
Ladění (S02E03)
další epizody (4)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Další do hry (S01E11)
Kejkle (S01E10)
Kriminálka New York (TV seriál)
Mladá krev (S02E06)
Vincentův svět (TV seriál)
Nové auto (S02E02)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Závislost (S03E11)
1985 Neighbours (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Nejlepší nákupčí (TV pořad)
2008 Celebrity Juice (TV pořad)
2003 Junior Eurovision Song Contest (TV pořad)
2000 GPTV (TV pořad)
1999 Joonas Hytönen show (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(22)