foto

Lenka Haluzová

  • nar. 13.12.1989 (30 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 První akční hrdina
2015 Zlatý ruce
2009 Ulovit miliardáře
2007 Gympl

TV seriály

2016 Atentát (TV seriál)
Svědectví za mřížemi (E12)
2015 Vinaři (TV seriál)
Strdínský batman (S02E05)
2007 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Budeš nám mávat? (S03E09)

Dokumentární

2019 První akční dokument

Hudební videoklipy

2007 Supercrooo: Pulzní hajzl (hudební videoklip)