foto

Anneliese Würtz

  • nar. 4.8.1900
    Lübeck, Německá říše
  • zem. 1981

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Der Pfingstausflug
1977 Deník milence
1973 Im Reservat
1968 Kriminalistické muzeum - Stopa pneumatiky (TV film)
Quartett im Bett
1967 Selbstbedienung (TV film)
1964 Paul Klinger erzählt abenteuerliche Geschichten
1963 Scotland Yard jagt Dr. Mabuse
1961 Die Ehe des Herrn Mississippi
1960 Waldhausstraße 20 (TV film)
1959 Alt Heidelberg
Freddy, die Gitarre und das Meer
La Paloma
Lockvogel der Nacht
Peter schießt den Vogel ab
1958 Scala - total verrückt
Stefanie
1957 Konečná stanice lásky
1956 Die Halbstarken
Liane, das Mädchen aus dem Urwald
Mein Vater, der Schauspieler
Tausend Melodien
1955 Drei Mädels vom Rhein
Eine Frau genügt nicht?
Ihr Leibregiment
1954 Frau Holle
1950 Zachránce matek
1948 1-2-3 Corona
Das kleine Hofkonzert
Unser Mittwochabend
Vor uns liegt das Leben
1947 Jan und die Schwindlerin
1945 Das Mädchen Juanita
Der Mann im Sattel
Solistin Anna Alt
1944 Der verzauberte Tag
Májová Bowle
Schwarze Robe, Die
Seinerzeit zu meiner Zeit
1943 Die goldene Spinne
Gefährtin meines Sommers
1941 Männerwirtschaft
1940 Má dcera to nedělá
1939 Hochzeit mit Hindernissen
Kongo-Express
Salonwagen E 417
1938 Skandal um den Hahn
1936 Hummel - Hummel
Wenn der Hahn kräht
1935 Eine Seefahrt, die ist lustig
Milenky Ludvíka XIV.
1934 Herr Senator. Die fliegende Ahnfrau, Der
1933 Reifende Jugend

TV seriály

1976 Direktion City (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
1974 Kommissariat IX (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky