foto

Miki Kanai

  • nar. 10.9.1996 (23 let)
    prefektura Gunma, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Maku ga agaru
Watashi no Ao Oni (TV film)
2012 Reset ~ Hontou no Shiawase no Mitsukekata (TV film)
2009 MW dai 0 šó
2008 Pocky 4 Sisters (TV film)

TV seriály

2016 Baby Steps (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
KutsuDaru. (TV seriál)
2013 Doubles: Futari no Keidži (TV seriál)
Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
Platinum Town (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
2011 11 nin mo iru! (TV seriál)
2010 Jak jsem se vdala za Gegegeho (TV seriál)
2009 Ikemen sobaja tantei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky