foto

Clara Wong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Contours
2016 Krvavé zjevení
Oči mé matky
2014 Recursion
2013 Pacific Rim - Útok na Zemi

TV seriály

2020 Co děláme v temnotách (TV seriál)
Witches (S02E09)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
The Root of All Evil (S06E13)
2019 Miliardy (TV seriál)
Arousal Template (S04E02)
The Tick (TV seriál)
Choose Love! (S02E10)
Joan! (S02E08)
Categorically Speaking (S02E06)
2018 Miliardy (TV seriál)
All the Wilburys (S03E08)
The Wrong Maria Gonzalez (S03E02)
Tie Goes to the Runner (S03E01)
2016 Bull (TV seriál)
The Woman in 8D (S01E02)
Miliardy (TV seriál)
Magical Thinking (S01E11)
Search Party (TV seriál)
The Secret of the Sinister Ceremony (S01E06)
Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
E. A. B. (E08)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Unwelcome Houseguest (S02E11)
The Mystery of the Downward Spiral (S02E10)
2015 Rozvedený se závazky (TV seriál)
Cop Story (S05E03)
2012 High Maintenance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky