foto

Takeo Nakahara

  • nar. 19.10.1951 (68 let)
    prefektura Kumamoto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Musaši
2017 Ningen no šómei (TV film)
2016 Futabasó no júdžin (TV film)
Kenji no Honkai (TV film)
2015 Okutama čúzai keidži 3 (TV film)
Tošokan sensó: Book of Memories (TV film)
2014 Cuma-tači no šinkansen (TV film)
Fušigi na misaki no monogatari
Mičinoku menku kiša Mijazawa Ken'ičiró 3 (TV film)
2013 Banana to Gurobu to Jinbeezame
Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
SP~Keishichou Keigoka 3 (TV film)
Šundó
2012 Akujo ni Tsuite (TV film)
Kazoku, Kashimasu (TV film)
Plovoucí hrad
Ukrutnost nade vše
2011 Rengó kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
Wairudo 7
Yangu Burakku Jakku (TV film)
Zettai reido: Mikankecu džiken tokumei sósa – Special (TV film)
2010 Taxi Driver no Suiri Nisshi 26 (TV film)
Zettai nakanai to kimeta hi: Kinkjú special (TV film)
2009 Hidarime Tantei EYE (TV film)
Koshonin SP (TV film)
Mapa zvuků Tokia
Rain Fall
2008 Dansou no reijin (TV film)
Kôri no Hana (TV film)
Ten to Chi to
Šakariki
2007 Bizanee
Hannin ni tsugu
Tenkósei: Sajonara anata
Zemřít pro Japonsko
2006 Futó fukucu
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 46 (TV film)
Zápisník smrti
2005 Cheong yeon
Jokkakan no kiseki
Jógiša: Muroi Šindži
Kita no zeronen
2003 Besuboru kizzu
Godzilla vs. Mothra vs. Mechagodzilla: Tokio SOS
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 41 (TV film)
Round 1
2002 Mr. Rookie
2001 Den'en no júucu
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 35 (TV film)
Takagi keišikan no džikenbo adžisai wa ši no kaori: Kamakura bidžin tógekika no otto goroši! (TV film)
1999 Hasen no marisu
1998 Kizuna
1993 Kaettekite Kogarashi Monjiro
1992 Okoge
1989 Mottomo abunai deka
1974 Godzilla tai Mechagodzilla

TV seriály

2019 Hotarugusa: Nana no ken (TV seriál)
2018 Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2017 Hello Harinezumi (TV seriál)
PTA Grandpa (TV seriál)
2016 Higanbana: Keišičó sósa nanaka (TV seriál)
Sanada Maru (TV seriál)
2015 64 (TV seriál)
Algernon ni Hanataba o (TV seriál)
Bidžo to danši (TV seriál)
Shokuzai no Sonata (TV seriál)
Šokubucu danši veranda: Season 2 (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
Heisei Saru Kani Kassenzu (TV seriál)
Joru no sensei (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
2013 Irjú sósa 3 (TV seriál)
Kamisama no boat (TV seriál)
Meoto Zenzai (TV seriál)
Taiyo no Wana (TV seriál)
2012 Hacukoi (TV seriál)
Hayami-san to Yobareru Hi (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Sósa čizu no onna (TV seriál)
The Unforgiven (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Jin 2 (TV seriál)
Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
Ohisama (TV seriál)
Saijo no Meii (TV seriál)
Zettai reido: tokušu hanzai sennjú sósa (TV seriál)
2010 Buraddi mandei 2 (TV seriál)
Code Blue (TV seriál)
Enzeru banku (TV seriál)
Gakeppuči no Eri (TV seriál)
Tôbô bengoshi (TV seriál)
Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Kanryotachi no Natsu (TV seriál)
Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
Maid Deka (TV seriál)
Orutorosu no inu (TV seriál)
Saisei no Machi (TV seriál)
Shirasu Jirô (TV seriál)
2008 Bloody Monday (TV seriál)
Inosento rabu (TV seriál)
2007 Dondo Hare (TV seriál)
Dream Again (TV seriál)
Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
Seito shokun! (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2005 Ame to Yume no Ato ni (TV seriál)
Brother Beat (TV seriál)
Džóó (TV seriál)
2003 Moto kare (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Omija-san (TV seriál)
2001 オヤジ探偵 (TV seriál)
2000 Haččóbori no šičinin (TV seriál)
1999 Newscaster Kasumi Ryoko (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky