foto

Margit Saad

  • nar. 30.5.1929 (90 let)
    Mnichov, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Tatort - Sterben und sterben lassen (TV film)
1970 Poslední útěk
1968 Kriminalistické muzeum - Stopa pneumatiky (TV film)
1967 The Magnificent Two
1966 I Deal In Danger
Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
1965 Geheimnis der drei Dschunken, Das
1964 Trojanische Krieg findet nicht statt, Der (TV film)
1963 Playback
1962 Becket oder Die Ehre Gottes (TV film)
Das verflixte erste Mal - Ein Feuilleton mit Musik (TV film)
1961 Lauter Lügen (TV film)
The Rebel
1960 Betonová džungle
1959 Donchuáni
Heiße Ware
Melodie und Rhythmus
Paradies der Matrosen
Rendezvous in Wien
Wenn das mein großer Bruder wüßte
1958 Amerikaner in Salzburg, Ein
Hoppla, jetzt kommt Eddie
Man ist nur zweimal jung
Peter Voss, der Millionendieb
1957 Ein Stück vom Himmel
Made in Germany - Ein Leben für Zeiss
1956 Beichtgeheimnis
Drei Birken auf der Heide
Was die Schwalbe sang
1955 Drei Mädels vom Rhein
Ja, so ist das mit der Liebe
Kdyby všichni chlapi světa ...
Sommarflickan
1954 Baron Tzigane
Zigeunerbaron, Der
1953 Hab' ich nur deine Liebe
Südliche Nächte
1952 Hinter Klostermauern
1951 Eva erbt das Paradies... ein Abenteuer im Salzkammergut
Heidelberger Romanze

TV seriály

1974 Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Jörg Preda berichtet (TV seriál)
1965 Bob Morane (TV seriál)
1963 Curd Jürgens erzählt ... (TV seriál)
Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)

Dokumentární

2005 Filmlegenden. Deutsch (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky