foto

Flora Diaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Holka z livechatu
2017 Never Here
2016 Oči mé matky
2013 Nahoře-dole (TV film)
2002 Roger Dodger

TV seriály

2017 Gotham (TV seriál)
Půvabný automat na nenávist (S03E20)
Souzeni budou všichni (S03E19)
Prvotní hádanka (S03E17)
další epizody (4)
2015 Jak prosté (TV seriál)
Stíny minulosti (S04E01)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Morální zásady (S03E05)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky