foto

Solofa Fatu Jr.

  • nar. 11.10.1965 (54 let)
    San Francisco, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Groove Street
2017 Kingdom of Gladiators, the Tournament
2005 Natale a Miami

TV seriály

2010 V jako Victoria (TV seriál)

Dokumentární

2016 Scott Hall: Living on a Razor's Edge - a.z.
2007 The Shawn Michaels Story: Heartbreak and Triumph - a.z.
1987 Biography (TV seriál) - a.z.

Host

TV pořady

2019 The World's Best (TV pořad)
2015 WWE Hall of Fame 2015 (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2012 WWE Hall of Fame 2012 (TV pořad)
2008 WWE Royal Rumble (TV pořad)
2007 TNA Bound for Glory (TV pořad)
2004 TNA Impact! Wrestling (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XX (TV pořad)
2003 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
2002 WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Velocity (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
Wrestlemania X-8 (TV pořad)
2001 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Vengeance (TV pořad)
2000 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Armageddon (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WWF Rebellion (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
WrestleMania 2000 (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
WWF Jakked (TV pořad)
1998 WWE Sunday Night Heat (TV pořad)
WWF Metal (TV pořad)
1997 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WrestleMania XIII (TV pořad)
1996 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1995 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1994 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Action Zone (TV pořad)
WrestleMania X (TV pořad)
1993 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)
WrestleMania IX (TV pořad)
1992 The Big Breakfast (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1990 Clash of the Champions XI: Coastal Crush (TV pořad)
1989 Clash of the Champions VII: Guts and Glory (TV pořad)
Clash of the Champions VIII: Fall Brawl '89 (TV pořad)
NWA Halloween Havoc (TV pořad)
Starrcade (TV pořad)
WCW/NWA WrestleWar (TV pořad)
1984 WWF Superstars of Wrestling (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky