foto

Frank Charles Turner

  • nar. 2.6.1951 (66 let)
    Wainwright, Alberta, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Crypto
2016 Warcraft: První střet
2015 Hit & Run (TV film)
My One Christmas Wish (TV film)
The Driftless Area
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
2012 Deník malého poseroutky 3
2011 Na stopě vrahovi (TV film)
Rodina v ohrožení
Spooky Buddies
2009 2012
2007 Jako zamlada
Pirát silnic
2005 Sám v temnotě
Už jsme tam?
Vzpomínky nezaženeš
Zásnubní prsten (TV film)
Zmražená pojistka
2004 Luxusní nabídka
Zeměmoří (TV film)
2003 Scary Movie 3
2002 Buddy - hvězda baseballu
Sladkých sedmnáct
Sněžní psi
Včelí zabijáci (TV film)
2001 Jako kočky a psi
Městečko Black River (TV film)
3000 mil na útěku
2000 Best Actress (TV film)
Christyin návrat (TV film)
Jít za hlasem srdce (TV film)
Mrcha
Tajemství pana Rice
VIP: Velmi inteligentní primát
V pravé poledne (TV film)
Za úsvitu (TV film)
1999 Psí vévoda
Sníh padá na cedry
1998 Můj pes Buddy 2
Rupert's Land
Zlatá horečka (TV film)
1997 Můj pes Buddy
Nebezpečný zákazník (TV film)
Pan Magor
Polární záře (TV film)
1996 Angel of Pennsylvania Avenue, The
Chladnokrevně (TV film)
Ochránce (TV film)
1995 Johnova dívka (TV film)
1994 Andre
Crackerjack
Deník Evelyn Lau (TV film)
Flinch
Šance na přežití (TV film)
1993 Dospívání po americku
Ernest kanonýrem
Kdopak to mluví 3
Obchodník s hrůzou
Sledování
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Miles from Nowhere (TV film)
Nesmiřitelní
Tah jezdcem
Volání divočiny (TV film)
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
Bingo
Pravdu zná jen moře (TV film)
Showdown at Williams Creek
1989 Moucha II
Nejsme žádní andělé
Smrtící rána
Street Justice
The Experts
1988 People Across the Lake, The (TV film)
Pronásledovatelé
Red Spider, The (TV film)
Rodinný sraz
Rukojmí pro vraha
Vražda na Aljašce (TV film)
1987 Malone
Stone Fox (TV film)
Vražedné očekávání (TV film)
1986 Christmas Star, The (TV film)
1985 Beze stopy (TV film)
Cesta Natty Gannové
Love Is Never Silent (TV film)
Úplné šílenství
1984 Co jsem našel, to je moje
Tas! (TV film)
1982 Grey Fox, The
Harry Tracy, Desperado
1981 Mlčení severu
War Story, A

TV seriály

2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Fail-Safe (S01E05)
2014 Strange Empire (TV seriál)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Frontierland (S06E18)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 4400 (TV seriál)
The Marked (S04E06)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
V prach se obrátíš (S02E11)
2001 Smallville (TV seriál)
The Chris Isaak Show (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zoufalé řešení (S05E11)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Duane Barry (S02E05)
Tooms (S01E21)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
1989 Booker (TV seriál)
1987 Airwolf (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace