foto

Frank Charles Turner

  • nar. 2.6.1951 (68 let)
    Wainwright, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ježek Sonic
2018 Woodland
2016 Warcraft: První střet
2015 My One Christmas Wish (TV film)
Osudová nehoda (TV film)
The Driftless Area
2013 Cesta za spravedlností: Srdcová královna (TV film)
2012 Deník malého poseroutky 3
2011 Na stopě vrahovi (TV film)
Rodina v ohrožení
Spooky Buddies
2009 2012
2007 Jako zamlada
Pirát silnic
2005 Sám v temnotě
Už jsme tam?
Vzpomínky nezaženeš
Zmražená pojistka
Zásnubní prsten (TV film)
2004 Luxusní nabídka
Zeměmoří (TV film)
2003 Scary Movie 3
2002 Buddy - hvězda baseballu
Sladkých sedmnáct
Sněžní psi
Včelí zabijáci (TV film)
2001 3000 mil na útěku
Jako kočky a psi
Městečko Black River (TV film)
2000 Best Actress (TV film)
Christyin návrat (TV film)
Jít za hlasem srdce (TV film)
Mrcha
Tajemství pana Rice
V pravé poledne (TV film)
VIP: Velmi inteligentní primát
Za úsvitu (TV film)
1999 Psí vévoda
Sníh padá na cedry
1998 Můj pes Buddy 2
Rupert's Land
Zlatá horečka (TV film)
1997 Můj pes Buddy
Nebezpečný zákazník (TV film)
Pan Magor
Polární záře (TV film)
1996 Chladnokrevně (TV film)
Ochránce (TV film)
The Angel of Pennsylvania Avenue
1995 Johnova dívka (TV film)
1994 Andre
Crackerjack
Deník Evelyn Lau (TV film)
Flinch
Šance na přežití (TV film)
1993 Dospívání po americku
Ernest kanonýrem
Kdopak to mluví 3
Obchodník s hrůzou
Sledování
1992 Daleko odnikud (TV film)
Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Nesmiřitelní
Tah jezdcem
Volání divočiny (TV film)
1991 Ano, Virginie, Santa Claus je (TV film)
Bingo
Pravdu zná jen moře (TV film)
Showdown at Williams Creek
1990 To (TV film)
1989 Moucha II
Nejsme žádní andělé
Smrtící rána
The Experts
1988 People Across the Lake, The (TV film)
Pronásledovatelé
Red Spider, The (TV film)
Rodinný sraz
Rukojmí pro vraha
Vražda na Aljašce (TV film)
1987 Malone
Stone Fox (TV film)
Street Justice
Vražedné očekávání (TV film)
1986 Vánoční hvězda (TV film)
1985 Beze stopy (TV film)
Cesta Natty Gannové
Love Is Never Silent (TV film)
Úplné šílenství
1984 Co jsem našel, to je moje
Tas! (TV film)
1982 Harry Tracy, Desperado
The Grey Fox
1981 Mlčení severu
War Story, A

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
The Long Morrow (E08)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Fail-Safe (S01E05)
2014 Strange Empire (TV seriál)
Lonely Hearts (E05)
The Hunting Party (E01)
2013 Prokletí Spooksvillu (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
Na Divokém západě (S06E18)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 4400 (TV seriál)
The Marked (S04E06)
2005 Smallville (TV seriál)
Evan (S04E20)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
V prach se obrátíš (S02E11)
2002 Smallville (TV seriál)
Cizíma očima (S01E20)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
Wolf Lake (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Zoufalé řešení (S05E11)
Krajní meze (TV seriál)
Vláda zákona (S07E17)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Krajní meze (TV seriál)
Sestup (S05E14)
1998 Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Síť (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Tábor (S03E07)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Klouzači (S01E01)
Krajní meze (TV seriál)
Kdyby ty stěny mohly mluvit (S01E19)
Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Duane Barry (S02E05)
Tooms (S01E21)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
MacGyverovy ženy (S06E08)
1989 Booker (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Maškaráda (S05E06)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Cory and Dean Got Married (S02E21)
1987 Airwolf (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S03E03)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky