foto

Rjó Segawa

  • nar. 19.10.1978 (42 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gekidžórei
2013 Džindžin
2011 Gokudô meshi
2009 Kao (TV film)
2008 Gachi bôi
2007 Sekai wa tokidoki utsukushii

TV seriály

2018 Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
2016 Doctor Čóhasan (TV seriál)
Tačibana Noboru seišun tebikae (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
2014 Hanako to Anne (TV seriál)
Tsuma wa, Kunoichi ~Saishusho~ (TV seriál)
2013 Toshi Densetsu no Onna 2 (TV seriál)
2012 Akai Ito no Onna (TV seriál)
Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
2011 Deka Wanko (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
2010 Čansu (TV seriál)
2009 Natsu no Himitsu (TV seriál)
Werukame (TV seriál)
2007 3 nen B gumi Kinpachi Sensei 8 (TV seriál)
Fúrin Kazan (TV seriál)
Hitogata Nagashi (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
2005 Faito (TV seriál)
Walkers (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky