foto

Tim Dixon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Tajemství pana Rice
1999 Barva odvahy (TV film)
Blázniví únosci
Jezero
1997 Nákaza (TV film)
1996 Kissed
Night Visitors (TV film)
1995 Bye Bye Birdie (TV film)
Once in a Blue Moon

TV seriály

2015 Lovci duchů (TV seriál)
O Brother, Where Art Thou? (S11E09)
2010 Malý princ (TV seriál)
1998 Bůžek lásky (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Exegesis (S03E02)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Policejní akademie (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Syzygie (S03E13)
1994 Akta X (TV seriál)
Duane Barry (S02E05)
1992 Highlander (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace