foto

Stepan Nercessian

  • nar. 2.12.1953 (66 let)
    Cristalina, Goiás, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Chacrinha: O Velho Guerreiro
2016 O Roubo da Taça
Sob Pressão
Um Suburbano Sortudo
2015 Bach v rytmu samby
2014 Julio Sumiu
Odpad
Rio, Eu Te Amo
2013 Meu Passado Me Condena - O Filme
2012 Os Penetras
2007 Chega de Saudade
Podecrer!
2006 Mulheres do Brasil
O Maior Amor do Mundo
2003 Deus É Brasileiro
2001 Posmrtné paměti
1999 Orfeu
1980 Parceiros da Aventura
1979 Kdo se směje naposled
1977 Lúcio Flávio, o Passageiro da Agonia
1976 Marilia e Marina
Um Brasileiro Chamado Rosaflor
Xica da Silva
1975 Deliciosas Traições do Amor, As
1974 Rainha Diaba, A
1973 Primeiros Momentos, Os
1970 Marcelo Zona Sul

TV seriály

2019 Éramos Seis (TV seriál)
2016 1 Contra Todos (TV seriál)
2015 Magnífica 70 (TV seriál)
2007 Faça Sua História (TV seriál)
2006 Cobras & Lagartos (TV seriál)
2004 Um Só Coraçăo (TV seriál)
2003 Carga Pesada (TV seriál)
Casa das Sete Mulheres, A (TV seriál)
Kubanacan (TV seriál)
2002 Desejos de Mulher (TV seriál)
2000 Brava Gente (TV seriál)
Uga Uga (TV seriál)
1999 Força de Um Desejo (TV seriál)
1998 Hurikán jménem Hilda (TV seriál)
1997 Zazá (TV seriál)
1996 Sai de Baixo (TV seriál)
1995 Malhação (TV seriál)
1994 Pátria Minha (TV seriál)
1993 Mulheres de Areia (TV seriál)
1992 Anos Rebeldes (TV seriál)
Tereza Batista (TV seriál)
Você Decide (TV seriál)
1991 Felicidade (TV seriál)
Sorriso do Lagarto, O (TV seriál)
1990 Mico Preto (TV seriál)
1989 Sexo dos Anjos, O (TV seriál)
1988 Vale Tudo (TV seriál)
1987 O Outro (TV seriál)
1986 Selva de Pedra (TV seriál)
1981 Amor É Nosso, O (TV seriál)
1980 Plumas & Paetês (TV seriál)
1979 Feijão Maravilha (TV seriál)
1977 Astro, O (TV seriál)
1976 Duas Vidas (TV seriál)
1971 Bandeira 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky