foto

João Emanuel Carneiro

  • nar. 17.2.1970 (49 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Dona da História, A
2003 Cristina Quer Casar
Deus É Brasileiro
2001 Meo filho teu
Partilha, A
1999 Orfeu
1998 Hlavní nádraží
Půlnoc

TV seriály

2015 A Regra do Jogo (TV seriál)
2012 Avenida Brasil (TV seriál)
2008 A Favorita (TV seriál)
2006 Cobras & Lagartos (TV seriál)
2004 Da Cor do Pecado (TV seriál)
2002 Desejos de Mulher (TV seriál)
2000 Muralha, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky