foto

Phil Schmidt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 A Daughter's Nightmare (TV film)
Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu (TV film)
Ohňostroj lásky (TV film)
The Nine Lives of Christmas (TV film)
2013 Den nezávislosti: Invaze
2012 Holiday Spin (TV film)
2011 Christmas Comes Home to Canaan (TV film)
To the Mat (TV film)
Zabiják z dálnice I-5 (TV film)
2010 Kouřová clona (TV film)
Laskavý dotek (TV film)
Letos nepeču (TV film)
Paní Zázračná na Manhattanu (TV film)
Sedm smrtelných hříchů (TV film)
2009 Paní Zázračná (TV film)
Robin Hood: Za Sherwoodským lesem (TV film)
Space Buddies
2008 Kluk od vedle (TV film)
Sněžní přátelé
Za mřížemi (TV film)
2007 Zmatená duše
2006 Air Buddies - Štěnata
Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes' (TV film)
Eight Days to Live (TV film)
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Norco: Pod palbou (TV film)
Smrtelná lavina
Večer pro dámy (TV film)
Vražda na Presidiu (TV film)
2004 Nestvůra z hlubin
Pronásledovaný
Předtucha (TV film)
2003 Hrozba z nebe (TV film)
2001 Volby srdce (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)
Na věčné časy (TV film)
Vyšetřovatelé II: Střípky důkazů (TV film)
1999 Vražedné bratrstvo (TV film)
1998 Spojení se smrtí (TV film)
1997 Five Desperate Hours (TV film)
High Stakes (TV film)
1996 Oni (TV film)
1995 Beauty's Revenge (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
1994 Bezmezná posedlost (TV film)
Frostfire (TV film)
Válečná kořist (TV film)
1993 Amy Fisher Story, The (TV film)
Anything for Love
Už to není dítě (TV film)
1992 Dům na Sycamore street (TV film)
1991 Girl from Mars, The (TV film)
1990 Tanec řetězů
1989 American Boyfriends
Pojídač hadů (TV film)

TV seriály

2007 Kaya (TV seriál)
1998 Síť (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace