foto

Ebonie Smith

  • nar. 16.9.1978 (40 let)
    Portoriko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ali: An American Hero (TV film)
Cucák
1998 Smrtonosná zbraň 4
1994 Cosmic Slop (TV film)
1992 Jacksons: An American Dream, The (TV film)
Smrtonosná zbraň 3
1989 Smrtonosná zbraň 2
Taken Away (TV film)
The Women of Brewster Place (TV film)
1987 Smrtonosná zbraň
1984 Cabbage Patch Kids: First Christmas (TV film)

TV seriály

1999 Roswell (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Osud (S02E12)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)
Parent 'Hood, The (TV seriál)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
Living Single (TV seriál)
Tall Hopes (TV seriál)
Thea (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 Wake, Rattle & Roll (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Men (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1986 Morningstar/Eveningstar (TV seriál)
Our House (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace