foto

Jackie Swanson

  • nar. 25.6.1963 (56 let)
    Grand Rapids, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Soukromá válka pana Wilsona
2000 Artie
1996 Oblivion 2: Backlash
1994 Oblivion
1988 Almost Grown (TV film)
Perfect Victims
1987 Feťáci
Ostrov živých
Slamdance
Smrtonosná zbraň

TV seriály

2005 Odložené případy (TV seriál)
Přání (S02E15)
1995 Hope & Gloria (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 The Golden Girls (TV seriál)
Ebbtide VI: The Wrath of Stan (S07E18)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
The People Next Door (TV seriál)
1987 Charmings, The (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky