foto

Adrian Can

  • nar. 1972
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Anna
2018 Ihr seid natürlich eingeladen (TV film)
2016 Interference
Vítejte u Hartmannů
2015 Tatort - Kollaps (TV film)
2014 Sejmi prezidenta
Stereo
2013 Die Kinder meiner Tochter (TV film)
Willkommen bei Habib
Černá díra (TV film)
2012 Tatort - Mein Revier (TV film)
2011 Kasimir und Karoline (TV film)
2010 Tod in Istanbul (TV film)
Transit - Am Ende der Straße
2009 Saze štěstí (TV film)
2008 Běž o život
2007 Místo činu: Otázka cti (TV film)
Sperling und die kalte Angst (TV film)
Straight
2006 Blackout: Vražedné vzpomínky (TV film)
Schwarze Schafe
2004 The Love I Stole
1995 Sommerloch

TV seriály

2013 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Das Sterben der Nashörner (S04E20)
2009 Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
2008 Kriminálka Istanbul (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Istanbul Connection (2) (S08E02)
Istanbul Connection (1) (S08E01)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
1992 Marienhof (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky