foto

Geoffrey Hughes

  • nar. 2.2.1944
    Wallasey, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.7.2012 (68 let)
    The Isle of Wight, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Flick
2007 Expresso
Liverpool Nativity (TV film)
1983 Audience with Kenneth Williams, An (TV film)
1980 Nižinský
1976 Confessions of a Driving Instructor
1973 Tiffany Jones
1972 Adolf Hitler - Můj podíl na jeho pádu
1971 Carry On at Your Convenience
Revenge
The Blood on Satan's Claw
1970 The Man Who Had Power Over Women
1969 Nováčci
1968 Bofors Gun, The
1967 Smashing Time

TV seriály

2009 Skins (TV seriál)
Freddie (S03E05)
Cook (S03E02)
2008 Skins (TV seriál)
Tony and Maxxie (S02E01)
2007 Skins (TV seriál)
Chris (S01E04)
1999 Polterguests (TV seriál)
1998 The Royle Family (TV seriál)
1995 Zachovávat dekorum (TV seriál)
The Pageant (S05E11)
The Hostess (S05E10)
The Rolls Royce (S05E09)
další epizody (11)
1994 Zachovávat dekorum (TV seriál)
Angel Gabriel Blue (S04E09)
1993 Zachovávat dekorum (TV seriál)
Sea Fever (S04E08)
Let There Be Light (S04E07)
Please Mind Your Head (S04E06)
další epizody (8)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
What to Wear When Yachting (S03E07)
The Art Exhibition (S03E06)
Richard's New Hobby (S03E05)
další epizody (7)
1991 Spender (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
The Father Christmas Suit (S02E11)
A Picnic for Daddy (S02E10)
The Three Piece Suite (S02E09)
další epizody (11)
1990 The Upper Hand (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
The Christening (S01E06)
Daisy's Toyboy (S01E05)
The Charity Shop (S01E04)
další epizody (6)
1989 Making Out (TV seriál)
1988 You Rang, M'Lord? (TV seriál)
1987 Flying Lady (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
Telly Addicts (TV seriál)
The Bright Side (TV seriál)
The Winning Streak (TV seriál)
1977 Mr. Big (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
No, Honestly (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Shadows of Fear (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Někdo prostě chodil po mém hrobě (E25)
1969 Curry & Chips (TV seriál)
The Mind of Mr. J.G. Reeder (TV seriál)
Up Pompeii! (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Please Sir! (TV seriál) - a.z.
1967 City 68' (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 The Likely Lads (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

2008 The Greatest Christmas Comedy Moments (TV film) - a.z.
2005 Funny Blokes of British Comedy, The (TV film)
2004 Funny Ladies of British Comedy, The (TV film)
2003 Comedy Connections (TV seriál)
It Shouldn't Happen to a TV Actor (TV film)
2002 10 Years of Heartbeat (TV film)
1998 Funny Women (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky