foto

Tošifumi Muramacu

  • nar. 5.8.1956 (64 let)
    prefektura Niigata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kuroi otome: A
Kuroi otome: Q
2016 Gačiban: Max 2
Hatsukoi Triangle - Ano Ko wa Nande Nippon ni? (TV film)
Ramen Daisuki Koizumi san 2016 Shinshun SP (TV film)
2015 DOCTORS Saikyou no Meii Special (TV film)
Jokokuhan
Já, hrdina
2014 Onodera no Ototo, Onodera no Ane
Sóon
Tochû gesha (TV film)
Toi Yakusoku (TV film)
2013 Ore wa mada honki dašitenai dake
2012 Ano sora no ao
Eigjó 100 mankai
2011 Furusato ~Musume no Tabidachi~ (TV film)
Purinsesu Toyotomi
2010 Ashita Yaru Koto Gomi Dashi Aisoowarai Renai
Gekijo-ban: Kaidan Resutoran
2009 Instant numa
Kikotsu no Hanketsu (TV film)
2008 GS Wonderland
Johnen: Sada no ai jori
2007 Bizanee
Kayôkyoku dayo jinsei wa
Robo rock
Zukan ni nottenai mushi
2006 Damejin
Hero (TV film)
Majonaka no šódžotači
Nana 2
Sakuran
Two Love
2005 Inu no eiga
Kame wa igai to hajaku ojogu
Nana
2004 Pika**nchi Life Is Hard Dakara Happy
Vital
2003 Satokibi Batake no Uta
Taxi Driver no Suiri Nisshi 17 (TV film)
2002 Keimusho no naka
2000 Mamotte agetai

TV seriály

2020 Keidži 7nin (TV seriál)
Episode 5 (S06E05)
2017 Fringe Man (TV seriál)
2016 Ie uru onna (TV seriál)
Mohóhan (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Suniffá: kjúkaku sósakan (TV seriál)
2015 Hanamoju (TV seriál)
Ramen Daisuki Koizumi san (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
Šoku no gunši (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
Hanako to Anne (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
Osoroshi (TV seriál)
2013 Doctors 2: Saikjó no meii (TV seriál)
Hókago gurúvu (TV seriál)
Joidore kotodži (TV seriál)
Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Keibuho Yabe Kenzo 2 (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
Sodom no Ringo (TV seriál)
Star Man: kono hoshi no koi (TV seriál)
2012 Hancho - Keishicho Asakahan Season 5 (TV seriál)
Hayami-san to Yobareru Hi (TV seriál)
Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Nemureru mori no džukudžo (TV seriál)
Priceless: Aru Wake Nedaro, Nanmon! (TV seriál)
Saikou no jinsei no owarikata (TV seriál)
2011 Koko ga Uwasa no El Palacio (TV seriál)
Oh! Debbie (TV seriál)
Ohisama (TV seriál)
Tempest (TV seriál)
Šinsengumi keppúroku (TV seriál)
2010 Atami no Sôsakan (TV seriál)
Hancho ~ Jinnansho Azumihan Season 2 (TV seriál)
Mori no Asagao (TV seriál)
Nihodžin no širanai nihongo (TV seriál)
Pandora II: Kiga rettou (TV seriál)
Unubore Deka (TV seriál)
Šinzanmono (TV seriál)
2009 Gyoretsu no 48 Jikan (TV seriál)
Kodai shôjo Dogu-chan (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
Oretači wa tenši da! (TV seriál)
Otokomae! 2 (TV seriál)
Tenčidžin (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Monster Parent (TV seriál)
OL Nippon (TV seriál)
Osen (TV seriál)
Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
Tomorrow (TV seriál)
Tonsure (TV seriál)
2007 Hagetaka: Road to Rebirth (TV seriál)
Himicu no hanazono (TV seriál)
Kaette kita džikó keisacu (TV seriál)
Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
2005 Fukigen na Gene (TV seriál)
2004 Gekidan Engimono (TV seriál)
Ranpo R (TV seriál)
Wonderful Life (TV seriál)
2003 Beginner (TV seriál)
2002 Double Score (TV seriál)
Yume no California (TV seriál)
1999 Keizoku (TV seriál)
Prison Hotel (TV seriál)
1992 Night Head (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky